Viladecans celebrarà el seu pimer Food&Market els propers 4,5 i 6 de març. Aquesta festa, organitzada per la Xarxa Comercial de Viladecans, serveix per posar punt i final a la temporada de rebaixes i permetrà als comerços de Viladecans que hi participin mostrar i vendre els seus productes. Food&Market es celebrarà al parc del Torrent Ballester, a Viladecans, i a més dels comerços oferint els seus productes també hi haurà unes 13 furgonetes que oferiran productes gastronòmics.

Aquest Food&Market vol ser una experiència nova a Viladecans, que ha de servir per impulsar l’activitat dels comerços locals i alhora poder gaudir d’una oferta gastronòmica diferent. Les furgonetes que hi participaran, conegudes com a «food tracks» ofereixen un àmpli ventall de possibilitats, i a Viladecans destaca la presència de «Dalis«, un negoci especialista en la confecció d’ous estrellats que va quedar finalista al concurs de Televisió Espanyola «Cocineros al Volante». Cal destacar també la presència de dues furgonetes (food tracks) procedents de Viladecans mateix, la «Luis Armando» i la «Saboreando».

Els comerços que acompanyaran als food tracks són tots membres i socis de la  Xarxa Comercial de Viladecans els productes que s’oferiran són varis, però hi destaquen per sobre de tot comerços que venen articles de roba i complements. Sumats a aquests comerços també s’han apuntat a aquest primer Food&Markets botigues que ofereixen regals, material d’oficina i també empreses dedicades a les activitats i als tallers infantils. L’objectiu, per tots els participants, és aprofitar aquest event per presentar les seves últimes rebaixes i acabar de vendre tot l’estoc que no han pogut vendre durant les rebaixes convencionals.

Aquest esdeveniment es fa a Viladecans per primera vegada, i vol activar la ciutat a comprar als comerços locals d’una manera lúdica i original, creant activitat econòmica per la gent de la ciutat. A més, durant aquests 3 dies, s’aniràn proposant diferents activitats que ambientaran la zona del Torrent Ballester, que es convertirà en una «botiga-restaurant» durant 3 dies.

Es pot consultar més informació a la web de la  Xarxa Comercial.

- Viladecans celebra el Food&Market

adeQuat

 

Deja un Comentario

Se el primero en comentar sobre “Viladecans celebra el Food&Market”